2.10.17

Οκτώβριος 2017 & αριθμολογικές τάσεις

Διαισθητικές προσαρμογές και βαθιά συναισθήματα
 
Καλό μήνα σε όλους και όλες! Μετά το φρέσκο ξεκίνημα του προηγούμενου μήνα και με την πρόθεση και την επιθυμία να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε μια δυναμική αρχή βάζοντας τα πράγματα σε τάξη, ο Οκτώβρης μας φέρνει αντιμέτωπους με πιο σύνθετες έννοιες, με πολλαπλές επιλογές και με την προέκταση και τις συνέπειες των αποφάσεων και των κινήσεων που κάναμε τον προηγούμενο μήνα. Κατά το διάστημα αυτού του μήνα ενδέχεται να έχουμε αμφιβολίες και διλήμματα ως προς το πώς θα συνεχίσουμε και θα χρειαστεί σίγουρα να κάνουμε μικρές ή μεγάλες προσαρμογές στα σχέδιά μας.
 
 
 
Ο μήνας δίνει έμφαση στις σχέσεις με τους άλλους, αισθηματικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές και μας δίνει την δυνατότητα να ανασύρουμε και να ξαναθυμηθούμε το βαθύτερο νόημα που υπάρχει σε αυτές ή να ανακαλύψουμε επιπλέον πλευρές τους, που μέχρι τώρα δεν είχαμε συνειδητοποιήσει. Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 2, 3, 5, 8, 11, 13, 14, 16, 19, 22 και 29 του μήνα.

Αισθηματικά

Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο βαθιά και έντονα συναισθήματα και συνειδητοποιούμε πως έχουμε την ανάγκη να θρέψουμε την καρδιά μας και τον ψυχικό μας κόσμο με πληρέστερη τροφή. Οι σχέσεις γίνονται πιο έντονες, πιο βαθιές, πιο σημαντικές και πιο απαιτητικές αυτόν τον μήνα και αυτό είναι καλό, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε ένα κομμάτι από την αλήθεια και να γεμίσουμε περισσότερο. Οι εσωτερικές συγκρούσεις όμως και οι φόβοι που δεν έχουμε ακόμη επεξεργαστεί μέσα μας ή οι λανθασμένοι τρόποι επικοινωνίας και συζήτησης με τον σύντροφο μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη για την ομαλή εξέλιξη της σχέσης και να οδηγήσουν σε συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις και αποφάσεις.
 
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι την πρώτη του μήνα, στις 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28 και 31. Έλεγξε αν οι ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.
 
Επαγγελματικά

Ο μήνας είναι κατάλληλος για θέματα που έχουν να κάνουν με μια καινούργια συνεργασία ή με την τόνωση και την ενίσχυση μιας ήδη υπάρχουσας. Η περίοδος μας ζητά να σκύψουμε περισσότερο πάνω από την δουλειά μας και να ασχοληθούμε όχι μηχανικά, αλλά με ζωντάνια και πραγματικό ενδιαφέρον με το εργασιακό μας αντικείμενο, όπως ακριβώς μια μάνα σκύβει πάνω από το παιδί της και αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με διδασκαλία, συμβουλευτική, με ιατρική φροντίδα ή θεραπεία και αποκατάσταση ευνοούνται αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει σκέψη γύρω από αλλαγή έδρας της επιχείρησης ή κινήσεις γύρω από αλλαγή, βελτίωση ή ανακαίνιση του εργασιακού περιβάλλοντος.
 
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29 και 30. Έλεγξε αν οι παραπάνω ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.
 
 
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
 
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.
 
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για να δεις την τάση του μήνα για τον δικό σου θεμέλιο λίθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: