3.1.18

Ιανουάριος 2018 - Αριθμολογικές τάσεις

Αριθμολογικές τάσεις για τον πρώτο μήνα της χρονιάς..
 

Στην επιφάνεια...

Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς είναι αρκετά δημιουργικός με ενέργεια που φέρνει σε εκδήλωση μέσα από επικοινωνίες και τελικές συνεννοήσεις, σχέδια που προετοιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Το πρότυπο του αριθμού τρία που αντιστοιχεί στον Γενάρη δίνει κατευθύνσεις που χρειάζεται να ακολουθήσουμε με προσοχή και συνέπεια ώστε να έχουμε συγκεκριμένα και χειροπιαστά αποτελέσματα που μας ωφελούν πρακτικά και να αποφύγουμε την διάσπαση, το να χάσουμε τον στόχο μας και να καταναλώσουμε την ενέργειά μας για το τίποτα.
 
Για τα αισθηματικά ζητήματα είναι ένας πολύ καλός μήνας που φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα και ξεμπλοκαρίσματα και οι σχέσεις περνάνε σε δημιουργική φάση, ενώ στα επαγγελματικά θέματα είναι το διάστημα που προηγούμενες δράσεις φέρνουν αποτελέσματα και μπορεί να μπει τάξη και να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που εμποδίζουν μέχρι τώρα την ροή, την αποδοτικότητα και το κέρδος.
 
Στο βάθος...
Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι απαραίτητα και η έκφραση της αλήθειας. Το να εκφράζουμε τον εαυτό μας όμως θετικά και τίμια είναι ένα μέρος της αλήθειας. Όταν εκφραζόμαστε με ψεύτικο τρόπο, κρατάμε πίσω ένα κομμάτι της αληθινής μας φύσης. Αυτό είναι που στοιχίζει περισσότερο και όχι το γεγονός ότι λέμε ψέματα ή ότι εξαπατούμε κάποιον άλλον.
 
Τι είναι όμως αυτό που μας κρατάει από το να εκφράσουμε πλήρως και ολοκληρωτικά τον εαυτό μας; Γιατί δεν λέμε κάποια πράγματα, ενώ θεωρητικά μπορούμε να μιλήσουμε για το οτιδήποτε; Με το να μην εκφράζουμε κομμάτια του εαυτού μας σταδιακά παγώνουμε τις διανοητικές και τις ψυχικές μας λειτουργίες και αυτές κωδικοποιούνται πλέον μέσα από αυτοματοποιημένες αντι-δράσεις. Και κάπως έτσι απομακρυνόμαστε τελικά και ξεχνάμε την αλήθεια.
 
Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς μας παροτρύνει να πετύχουμε εκφραστική ακεραιότητα με το να αποκαλύψουμε την εσωτερική μας κατάσταση και την συναισθηματική μας φύση. Είναι ο μήνας που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή και να εμφανίσουμε κάνοντας ορατά στους άλλους ευαίσθητα κομμάτια μας που τα έχουμε αποκληρώσει εξαιτίας του φόβου να φανούμε αδύναμοι ή γιατί δεν επιτρέπεται να βρισκόμαστε στην ανάγκη κάποιου. Το ότι έχουμε ανάγκες δεν είναι σημάδι αδυναμίας. Και αυτόν τον μήνα μπορούμε να εκφράσουμε τις ανάγκες μας και να είμαστε παρόντες και πραγματικοί.
 
  • Συνέχισε στο astropedia.gr με τις τάσεις του μήνα για την δική σου ημερομηνία.
  • Συμβουλέψου το astroguide.gr για το κλίμα ανά δεκαήμερο του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: